На Кралот не му било до јадење ами …

Kralot i vecerata

 

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Kralot-i-vecerata.jpg?fit=256%2C395https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Kralot-i-vecerata.jpg?resize=105%2C70AleksandarАвтоХуморНа Кралот не му било до јадење ами ...  Смеј се секој ден
loading...