Сите станаа за да му аплаудираат на типчево! Проверете зошто! Им го плесна у фаца на Енглезиве! Не им оди на добро работава! Башка Исланд! Леле туго … Ќе остане бабана кралица само на Англија така стојат работиве! Шо велите? Кој видел аир од национализам?

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Skotski-pretstavnik.jpg?fit=480%2C360https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Skotski-pretstavnik.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРеалСите станаа за да му аплаудираат на типчево! Проверете зошто! Им го плесна у фаца на Енглезиве! Не им оди на добро работава! Башка Исланд! Леле туго ... Ќе остане бабана кралица само на Англија така стојат работиве! Шо велите? Кој видел аир од национализам? https://www.youtube.com/watch?v=tlUETtTofmEСмеј се секој ден
loading...