Време на Лига на шампиони, ама и на трета смена???
Таман се спремиле за еден брз секс во станот на својата швалерка, некој тропа на врата?
– Сокри се- вели таа.

-Е каде ??? прашва швалеро.

Позади телевизорот во дневна! присобрал набрзина швалерот работите немал време да се облече туку ги натегнал боксериците и кути зад тв влегува џандарот Крсте дома фрла пиштолот и палтото и вели:

-Мењај турскиве серии пушти фудбал затоа киднав и почнува фудбалот Пујол прави прекршок над Роналдо судијата вади црвен картон, Пујол се инати и тогаш Крсте онака на цел глас излагај бе што се инатиш !!!!

Видел невидел швалерот рипање од зад тв низ ходник по скали!!!

-Жено којбеше бе тој по гаќи што истрча ?

-Незнам мажу да нее тој што го избркаа од утакмица?????

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/husband-1.jpg?fit=1024%2C790https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/husband-1.jpg?resize=105%2C70ЧорбаВицовиХуморVicovi,ВицВреме на Лига на шампиони, ама и на трета смена??? Таман се спремиле за еден брз секс во станот на својата швалерка, некој тропа на врата? - Сокри се- вели таа. -Е каде ??? прашва швалеро. Позади телевизорот во дневна! присобрал набрзина швалерот работите немал време да се облече туку ги натегнал боксериците...Смеј се секој ден
loading...