Барем на филм а башка невестата и српски уште збори! Секоја Чест! Злите јазици на Блаканот велат дека Емир намерно направил филм за да ја пољуби Моника ама наскоро ќе имаме можност да го гледаме филмот “На млечниот пат” па секако ќе можеме да донесеме заклучоци во врска со муабетите на сеирџиите. Погледнете ја сцената на Кусто и Моника како се целивет!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Kusturica-Monika-Beluci.jpg?fit=640%2C480https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Kusturica-Monika-Beluci.jpg?resize=100%2C70AleksandarФилмФилмБарем на филм а башка невестата и српски уште збори! Секоја Чест! Злите јазици на Блаканот велат дека Емир намерно направил филм за да ја пољуби Моника ама наскоро ќе имаме можност да го гледаме филмот 'На млечниот пат' па секако ќе можеме да донесеме заклучоци во врска со...Смеј се секој ден
loading...