Фоките си кулираа на пристаништето арно ама на темпераментното куче не му се допаѓаше тоа и ја започна својата акција …!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Kuce-Foki.jpg?fit=1024%2C576https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Kuce-Foki.jpg?resize=100%2C70AleksandarАнималсАнималсФоките си кулираа на пристаништето арно ама на темпераментното куче не му се допаѓаше тоа и ја започна својата акција ...! https://www.youtube.com/watch?v=NTOZ1JOXUkQСмеј се секој ден
loading...