И шо велите кој ќе победи?

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Кучњ-Змија.jpg?fit=480%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Кучњ-Змија.jpg?resize=105%2C70AleksandarАнималсАнималсИ шо велите кој ќе победи? https://www.youtube.com/watch?v=fqlJEVX91e4Смеј се секој ден
loading...