За дизајнот не прајме ама за силaта …

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Лада-вс.-Ауди.jpg?fit=480%2C360https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Лада-вс.-Ауди.jpg?resize=105%2C70AleksandarАвтоАвто,РусијаЗа дизајнот не прајме ама за силaта ... https://www.youtube.com/watch?v=AnL2cKGiWioСмеј се секој ден
loading...