Дејчето отиде да се капи и кога се врати да си легне на пешкирот од таму се појави лажната змија и …

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Лажнё-Змија-Голи-тетки.jpg?fit=480%2C360https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Лажнё-Змија-Голи-тетки.jpg?resize=105%2C70AleksandarСкриена камераХуморСкриена КамераДејчето отиде да се капи и кога се врати да си легне на пешкирот од таму се појави лажната змија и ... https://www.youtube.com/watch?v=r2AMCYg1oysСмеј се секој ден
loading...