Муабетов се случува од 42 минута.

Ракета без боева глава, па ви госпоџо појма немате!

Цар е човеков!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Лазански.jpg?fit=259%2C194https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Лазански.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалМуабетов се случува од 42 минута. Ракета без боева глава, па ви госпоџо појма немате! Цар е човеков! https://www.youtube.com/watch?v=nYnW6mpsJPYСмеј се секој ден
loading...