Фантастиш! Милион и пол прегледи соу фар, акординг ту ас, ит шулд бе ет лист 2 милионс! Уи аре рајт ор ноу?

 

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/hqdefault-1-1.jpg?fit=480%2C360https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/hqdefault-1-1.jpg?resize=105%2C70AleksandarМузикаМузикаФантастиш! Милион и пол прегледи соу фар, акординг ту ас, ит шулд бе ет лист 2 милионс! Уи аре рајт ор ноу? https://www.youtube.com/watch?v=b9TpnK-WvFE  Смеј се секој ден
loading...