Да им дојдеше Ибра ќе им покажеше како Босанец го прави тоа? Ова драпај си мевот работава! Шо велите?

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Lewandanovski-Mandzukic-Glava.jpg?fit=480%2C360https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Lewandanovski-Mandzukic-Glava.jpg?resize=105%2C70AleksandarСпортТепачка,ФудбалДа им дојдеше Ибра ќе им покажеше како Босанец го прави тоа? Ова драпај си мевот работава! Шо велите? https://www.youtube.com/watch?v=UzOhXqaV81MСмеј се секој ден
loading...