Либиецот кој живее во Белград вели дека се што се пишувало за Гадафи е невистина и дека работите се малку поинакви.

Либијците во време на Гадафи живееле нормално како што се живее во европа. Велат дека Гадафи за 42 години убил 2000 или 3000 луѓе. Во изминатата година во Либија настрадале 60000 луѓе. Се работи само за една година.

Велат дека Гадафи ги украл нашите пари?

Дури и да украл милиони. Знаете ли колку милијарди изгуби Либија поради војната …

За да го прочитате цел напис одете на следниов линк

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Gadafi-Tito.jpg?fit=400%2C233https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Gadafi-Tito.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалСФРЈ,ТитоЛибиецот кој живее во Белград вели дека се што се пишувало за Гадафи е невистина и дека работите се малку поинакви. Либијците во време на Гадафи живееле нормално како што се живее во европа. Велат дека Гадафи за 42 години убил 2000 или 3000 луѓе. Во изминатата година во Либија...Смеј се секој ден
loading...