Швабо работи не се зафркава! Само 800 тони има ова чудовиште. Каква технологија. 42 кубика корпа! 20000 литри дизел дневно!

Либхер 9800! Најголемиот Багер во светот! Видео!https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/багер.jpg?fit=960%2C639https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/багер.jpg?resize=105%2C70AleksandarТехноГерманија,ТехноШвабо работи не се зафркава! Само 800 тони има ова чудовиште. Каква технологија. 42 кубика корпа! 20000 литри дизел дневно! https://www.youtube.com/watch?v=X52fB45OQjUСмеј се секој ден
loading...