Песничево и видео записов е прва лига! Секоја чест момчиња! Само напред.

Бендот е составен од Мартин Ангеловски – Гитара и вокал, Иван Стојковски – Бас и вокал, Давид Ѓорѓиев – Тапани.

Сеј ноу мор! Погледнете го спотот! Сигурно ќе ве бендисва, 15000 луѓе веќе го направија тоа!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Litium-Pesna.jpg?fit=168%2C94https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Litium-Pesna.jpg?resize=120%2C70AleksandarМузикаМузикаПесничево и видео записов е прва лига! Секоја чест момчиња! Само напред. Бендот е составен од Мартин Ангеловски - Гитара и вокал, Иван Стојковски - Бас и вокал, Давид Ѓорѓиев - Тапани. Сеј ноу мор! Погледнете го спотот! Сигурно ќе ве бендисва, 15000 луѓе веќе го направија тоа! https://www.youtube.com/watch?v=_l_83Bb-8fIСмеј се секој ден
loading...