Две жени ги испратиле мажите на риболов.
По два-три дена не се вратиле и едната и вели на другата:
– Море да не заминале со други жени.
И ова и вели:
– Не мисли на најлошото, може се удавиле.

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Силјо.jpg?fit=400%2C300https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Силјо.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХумор  Две жени ги испратиле мажите на риболов. По два-три дена не се вратиле и едната и вели на другата: – Море да не заминале со други жени. И ова и вели: – Не мисли на најлошото, може се удавиле.Смеј се секој ден
loading...