Маз=балкон

Маж од балкон им се дере на децата доле што играат пред зграда:
-Ако не престанете да викате ќе ви ебам мамето на сите по ред.
Од друг балкон се јавува женски глас:
-Тој плавиот со витканата коса е мој. Тој најмногу вика……

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Мазбалкон.jpg?fit=1024%2C600https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Мазбалкон.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицМаж од балкон им се дере на децата доле што играат пред зграда: -Ако не престанете да викате ќе ви ебам мамето на сите по ред. Од друг балкон се јавува женски глас: -Тој плавиот со витканата коса е мој. Тој најмногу вика......Смеј се секој ден
loading...