Се оженил некој човек, си иде од работа и дома за јадење зелка…
Другиот ден пак зелка….
Третиот ден пак зелка…
И скоро месец така само зелка му правела и овој се изнервирал и и рекол:
-Добро ма пи*ка ти матер друго јадење освен зелка знаеш да правеш?
-Знам
-Епа шо не направеш!
-Додека е*еш како зајак има зелка да јадеш !!!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Joke.jpg?fit=960%2C464https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Joke.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицСе оженил некој човек, си иде од работа и дома за јадење зелка... Другиот ден пак зелка.... Третиот ден пак зелка... И скоро месец така само зелка му правела и овој се изнервирал и и рекол: -Добро ма пи*ка ти матер друго јадење освен зелка знаеш да правеш? -Знам -Епа шо не направеш! -Додека е*еш како...Смеј се секој ден
loading...