Мажот и “срамежливата” сопруга (Виц)

На вратата некој ѕвони. Сопругата одвнатре:
– Кој е?
– Јас сум маж ти! Отворај…
– Не можам, гола сум!
– Отворај, сам сум!
Сопругата тивко:
– Абе ти си сам, ама јас не сум…

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Vicvajz1.jpg?fit=420%2C482https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Vicvajz1.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицМажот и 'срамежливата' сопруга (Виц) На вратата некој ѕвони. Сопругата одвнатре: – Кој е? – Јас сум маж ти! Отворај… – Не можам, гола сум! – Отворај, сам сум! Сопругата тивко: – Абе ти си сам, ама јас не сум…Смеј се секој ден
loading...