Мажот Маратонец (Виц)

Мажот ѝ вели на жена си:
– Маро, прочитав дека за време на с*кс, мажот согорува онолку калории колку што би согорел ако истрча 9 километри.

Мара се потсмевнува и му враќа:
– Многу бе… 9 километри за две минути…

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Maraton.jpg?fit=243%2C208https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Maraton.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицМажот Маратонец (Виц) Мажот ѝ вели на жена си: – Маро, прочитав дека за време на с*кс, мажот согорува онолку калории колку што би согорел ако истрча 9 километри. Мара се потсмевнува и му враќа: – Многу бе… 9 километри за две минути…Смеј се секој ден
loading...