Еден маж ја сретнал својот голема стара љубов и три дена не можеле да се разделат еден од друг. Конечно мажот отишол кај свој пријател и го замолил за совет:
– Кажи како да ѝ кажам на жената што сум правел три дена?
– Земи шпил карти, стави еден молив на увото, оди кај жена ти и раскажи ѝ сè!
Се вратил мажот дома, на вратата го пресретнала жена му:
– Каде беше три дена, говедо едно!
– Слушај жено, ја сретнав својата стара љубов и три дена секс, секс, секс…
– Да, да како не, пак си бил кај комшијата и си играл карти!

Maz-zena-muabet-vic

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Maz-zena-muabet-vic.jpg?fit=388%2C500https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Maz-zena-muabet-vic.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицЕден маж ја сретнал својот голема стара љубов и три дена не можеле да се разделат еден од друг. Конечно мажот отишол кај свој пријател и го замолил за совет: – Кажи како да ѝ кажам на жената што сум правел три дена? – Земи шпил карти, стави еден молив на...Смеј се секој ден
loading...