Напатена душа, Турчин гледа Турција Хрватска а жената му се мајтапи со него и на најинтересните моменти му го гаси телевизорот без тој да знае! Тешко невестата кога јадников разбрал дека уште и на јутјуб го ставила. Погледнете ја драмата на турскиот навивач!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Turcin-fudbal-majtap.jpg?fit=480%2C360https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Turcin-fudbal-majtap.jpg?resize=105%2C70AleksandarСкриена камераХуморСкриена КамераНапатена душа, Турчин гледа Турција Хрватска а жената му се мајтапи со него и на најинтересните моменти му го гаси телевизорот без тој да знае! Тешко невестата кога јадников разбрал дека уште и на јутјуб го ставила. Погледнете ја драмата на турскиот навивач! https://www.youtube.com/watch?v=1HmiCp-Jd6wСмеј се секој ден
loading...