Дере се мажо:
Женооо сос шо ми переш гашчите?
Жената:
Сос врела вода!
Мажо:
Шо ставаш друго?
Жената:
Па ставам и прашак!
Мажо:
А друго?
Жената:
Па ставам и омечшивач!!
Мажо:
Па пи*ка ти мајчина, чуда се ја шо ми е се помек и помек!!!!

 

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Mazot-zenata-gakite.jpg?fit=640%2C360https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Mazot-zenata-gakite.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицДере се мажо: Женооо сос шо ми переш гашчите? Жената: Сос врела вода! Мажо: Шо ставаш друго? Жената: Па ставам и прашак! Мажо: А друго? Жената: Па ставам и омечшивач!! Мажо: Па пи*ка ти мајчина, чуда се ја шо ми е се помек и помек!!!!  Смеј се секој ден
loading...