Барем во нешто да сме подобри од Швабиве!

Makedonec-Germanec

 

 

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Makedonec-Germanec.jpg?fit=536%2C545https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Makedonec-Germanec.jpg?resize=105%2C70AleksandarХуморХуморБарем во нешто да сме подобри од Швабиве!    Смеј се секој ден
loading...