Сопственикот на пекарата “Кај Македонецот” во Крагуевац решил да им дава секојдневно по еден бесплатен оброк на трудниците. Со овој гест нашинецот ги освоил срцата на сите Крагуевчани.

Pastramajlija-makedonska

Освен познатите бурек, ѓевреци, симит погачи тука може да се најде и познатата македонска пастрамајлија која е особено популарна кај трудниците.

Хуман гест кој многу зборува за тоа дека сопственикот не дека е наш ама е ептем саглам чоек!

Бравос батка! Секоја Чест!

Се надеваме дека овој напис ќе придонесе и некој наш пекар овде во Македонија да се одлучи на еден ваков племенит гест и да им даде по еден бесплатен оброк на сите трудници!

 

 

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Kaj-Makedonecot-besplaten-obrok-trudnici.jpg?fit=400%2C300https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Kaj-Makedonecot-besplaten-obrok-trudnici.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРеалСопственикот на пекарата 'Кај Македонецот' во Крагуевац решил да им дава секојдневно по еден бесплатен оброк на трудниците. Со овој гест нашинецот ги освоил срцата на сите Крагуевчани. Освен познатите бурек, ѓевреци, симит погачи тука може да се најде и познатата македонска пастрамајлија која е особено популарна кај трудниците. Хуман гест...Смеј се секој ден
loading...