Makedonija-pat

– Ало,Македонија Пат?
– Да,повелете?
– Надвор има снег,патиштата се ужас.
– Е шо, сол ли да ставиме?
– Да.
– Кечап, мајонез може… буковец?

Зготвено од Горан!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Makedonija-pat.jpg?fit=500%2C339https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Makedonija-pat.jpg?resize=120%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,Виц- Ало,Македонија Пат? - Да,повелете? - Надвор има снег,патиштата се ужас. - Е шо, сол ли да ставиме? - Да. - Кечап, мајонез може... буковец? Зготвено од Горан!Смеј се секој ден
loading...