Отец Методиј од Валаамскиот Манастир на Руската православна црква, кој е по потекло од Македонија повторно имаше срдечна средба со рускиот претседател Владимир Путин.

valaam-slika-2

Целиот текст прочитајте го овде

Извор: religija.mk

 

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/valaam-slika-2.jpg?fit=960%2C720https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/valaam-slika-2.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалПутинОтец Методиј од Валаамскиот Манастир на Руската православна црква, кој е по потекло од Македонија повторно имаше срдечна средба со рускиот претседател Владимир Путин. Целиот текст прочитајте го овде Извор: religija.mk  Смеј се секој ден
loading...