Со уникатниот начин на пукање со два пиштола одеднаш Македонските Комити вечно ќе бидат запаметени во Воената Историја! Погледнете!

Македонските Комити и нивниот начин на пукање применет кај Руските Специјалци! Видео!https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/hqdefault-274.jpg?fit=480%2C360https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/hqdefault-274.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРеал,РусијаСо уникатниот начин на пукање со два пиштола одеднаш Македонските Комити вечно ќе бидат запаметени во Воената Историја! Погледнете! https://www.youtube.com/watch?v=XCtHJ4NN1LUСмеј се секој ден
loading...