Креативните момчиња од тимот на СкопјеСофт направија игра која беше објавена на гугл плеј. Огромен успех за овие вредни момчиња. Се надеваме дека така ќе продолжат и во иднина. Секоја чест дечки.

Бај д уеј еве го линкот од играта па не чекајте даунлодирајте ја и играјте ја. Да им дадеме подршка на нашите вредни сајбер фраерчиња!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Company.RedB

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/default-5.jpg?fit=120%2C90https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/default-5.jpg?resize=120%2C70AleksandarТехноТехноКреативните момчиња од тимот на СкопјеСофт направија игра која беше објавена на гугл плеј. Огромен успех за овие вредни момчиња. Се надеваме дека така ќе продолжат и во иднина. Секоја чест дечки. Бај д уеј еве го линкот од играта па не чекајте даунлодирајте ја и играјте ја. Да им...Смеј се секој ден
loading...