Македонски менталитет (Виц)

 

Водат двајца Македонци на бесилка.
Едниот:
– Дај да направиме нешто, да се бориме, да избегаме…
Другиот:
– Ќути бе да не стане полошо!

Зготвено од Горан!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Vic-Makedonci.jpg?fit=728%2C546https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Vic-Makedonci.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицМакедонски менталитет (Виц)   Водат двајца Македонци на бесилка. Едниот: – Дај да направиме нешто, да се бориме, да избегаме… Другиот: – Ќути бе да не стане полошо! Зготвено од Горан!Смеј се секој ден
loading...