Сакале неќеле, комшшии ни се, барем по воздушна линија ете ти влијание …

makedonec-crnagora

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/makedonec-crnagora.jpg?fit=472%2C417https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/makedonec-crnagora.jpg?resize=105%2C70AleksandarХуморХуморСакале неќеле, комшшии ни се, барем по воздушна линија ете ти влијание ...Смеј се секој ден
loading...