Е така е тоа кај нас …

Сезони

 

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Сезони.jpg?fit=501%2C475https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Сезони.jpg?resize=105%2C70AleksandarХуморХуморЕ така е тоа кај нас ...  Смеј се секој ден
loading...