Алекс Волкановски познат и како Хулк ја имаше својата прва борба и победа во УФЦ. Погледнете ги најинтересните моменти од оваа борба! Браво Батка!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Aleks-Volkanovski-Hulk.jpg?fit=612%2C321https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Aleks-Volkanovski-Hulk.jpg?resize=120%2C70AleksandarСпортСпорт,ТепачкаАлекс Волкановски познат и како Хулк ја имаше својата прва борба и победа во УФЦ. Погледнете ги најинтересните моменти од оваа борба! Браво Батка! https://www.youtube.com/watch?v=YjH0QkqzGugСмеј се секој ден
loading...