Двајца Македонци просат во Европа.
Едниот му се жали на другиот:
– Добро, не ми е јасно зошто тебе повеќе пари ти оставаат и на крајот собираш многу повеќе од мене.
– Дај да видам што ти пишува на картонот?
– Еве: „Болен сум, невработен, татко на три деца, ве молам помогнете”.
– Е тука ти е грешката, јас просам со натпис „Ми фалат уште 50 € за да се вратам во Македонија“.

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Dva-makedonci.jpg?fit=560%2C372https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Dva-makedonci.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицДвајца Македонци просат во Европа. Едниот му се жали на другиот: – Добро, не ми е јасно зошто тебе повеќе пари ти оставаат и на крајот собираш многу повеќе од мене. – Дај да видам што ти пишува на картонот? – Еве: „Болен сум, невработен, татко на три деца, ве молам помогнете”. – Е...Смеј се секој ден
loading...