Кит

Машкиот кит плива околу женката и и вели со укор:
– Многу држави, стотици еколошки организации, истакнати политички лидери, милиони луѓе – сите се стремат нашиот вид да преживее, а ти ми велиш дека те боли главата!?

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Кит.jpg?fit=1024%2C576https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Кит.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицМашкиот кит плива околу женката и и вели со укор: – Многу држави, стотици еколошки организации, истакнати политички лидери, милиони луѓе – сите се стремат нашиот вид да преживее, а ти ми велиш дека те боли главата!?Смеј се секој ден
loading...