Ол ју нид из федер и пливајте колку што сакате без оглед на тоа колкав ви е базенот …

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Bazen-feder.jpg?fit=480%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Bazen-feder.jpg?resize=105%2C70AleksandarТипсТипсОл ју нид из федер и пливајте колку што сакате без оглед на тоа колкав ви е базенот ... https://www.youtube.com/watch?v=BvtvxVONkccСмеј се секој ден
loading...