Победникот на Пинкови Ѕвездички Марко Бошњак својата прва песна ја сними на Македонски јазик. Присружуван од хорот на Златно Славејче. Автор на песната е Александар Митевски пратечки вокал е Андријана Јаневска! Секоја чест за момчето!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Marko-Bosnjak-Nie-Decata.jpg?fit=1024%2C576https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Marko-Bosnjak-Nie-Decata.jpg?resize=120%2C70AleksandarМузикаМузикаПобедникот на Пинкови Ѕвездички Марко Бошњак својата прва песна ја сними на Македонски јазик. Присружуван од хорот на Златно Славејче. Автор на песната е Александар Митевски пратечки вокал е Андријана Јаневска! Секоја чест за момчето! https://www.youtube.com/watch?v=1HPXR_bc8s8Смеј се секој ден
loading...