Како Ангелче пее! Срценце! Бравос!

Некој од жирито рече според мене ова такмичење е завршено!!!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Martija-Kumanovce.jpg?fit=1024%2C576https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Martija-Kumanovce.jpg?resize=105%2C70AleksandarТВТВКако Ангелче пее! Срценце! Бравос! Некој од жирито рече според мене ова такмичење е завршено!!! https://www.youtube.com/watch?v=An4R32tFGTQСмеј се секој ден
loading...