Еееее кај бевте некогаш а кај сте сега …

Tito-Hrvati-Slovenci

 

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Tito-Hrvati-Slovenci.png?fit=862%2C960https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Tito-Hrvati-Slovenci.png?resize=105%2C70AleksandarРиалСФРЈ,ТитоЕееее кај бевте некогаш а кај сте сега ...  Смеј се секој ден
loading...