Му се крена “притисокот” и …

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/масерка-шега.jpg?fit=480%2C360https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/масерка-шега.jpg?resize=105%2C70AleksandarСкриена камераХуморСкриена КамераМу се крена 'притисокот' и ... https://www.youtube.com/watch?v=SZ0rcTWoGAI&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DSZ0rcTWoGAI&has_verified=1Смеј се секој ден
loading...