Ај погодете која позната глумица е ова? И дали е поатрактивна од ќерка и? Шо велите?

Sarandon-kerka2

 

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Sarandon-Susan-Kerka.jpg?fit=630%2C947https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Sarandon-Susan-Kerka.jpg?resize=105%2C70AleksandarШБШБАј погодете која позната глумица е ова? И дали е поатрактивна од ќерка и? Шо велите?  Смеј се секој ден
loading...