Црнец и белец влегуваат во продавница за бели печива .
Црнецот веднаш ја користи расеаноста на продавачката
и си става две банички ви џебот од сакото.
– Гледаш колку сум добар.никој не ме виде!
-Тоа е типично за аматери како вас -одговара белецот.
– Сега ќе ти покажам како тоа може да се направи законски.
Оди кај продавачката и и кажува:
– Дај ми една баничка и ќе ти покажам еден трик.
Заинтересирана продавачката му дава една баничка и
тој ја јаде.Посакува уште една и таа ја јаде.
Продавачката:
– Е,во што е трикот? Изеде две банички и…
– Ајде погледај во џебот на црниот… Емотикон smile

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/крадец-виц.jpg?fit=500%2C422https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/крадец-виц.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицЦрнец и белец влегуваат во продавница за бели печива . Црнецот веднаш ја користи расеаноста на продавачката и си става две банички ви џебот од сакото. - Гледаш колку сум добар.никој не ме виде! -Тоа е типично за аматери како вас -одговара белецот. - Сега ќе ти покажам како тоа може да се направи...Смеј се секој ден
loading...