Топло нали во Мехико, па треба да ја разбереме! Шо велите ќе најдете разбирање за чупево или ќе ја осудите?

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Susana-Almeida-.jpg?fit=590%2C350https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Susana-Almeida-.jpg?resize=100%2C70AleksandarТВВодителка,ТВТопло нали во Мехико, па треба да ја разбереме! Шо велите ќе најдете разбирање за чупево или ќе ја осудите? https://www.youtube.com/watch?v=LyFPKai1tW8Смеј се секој ден
loading...