Невидена храброст имаат кучињата кога некој ќе ја нападне нивната територија. Дури иако противникот е пет пати поголем од нив!

Срце јуначко и …

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Mecka-Buldozi.jpg?fit=480%2C360https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Mecka-Buldozi.jpg?resize=105%2C70AleksandarАнималсАнималсНевидена храброст имаат кучињата кога некој ќе ја нападне нивната територија. Дури иако противникот е пет пати поголем од нив! Срце јуначко и ... https://www.youtube.com/watch?v=_oIqW2hbEcsСмеј се секој ден
loading...