Педестина мигранти биле протерани од Норвешка и вратени во Русија откаде што влегле. Мигрантите решиле да се позабавуваат во локалната дискотека. Таму малку се напиле и почнале со да ги напаѓаат убавите Русинки.

Кога им пукнал филмот на Рускиве фраери земале да маваат и парам парче ги напрајле. За среќа дошла полицијата и ги спречила малку, меѓутоа потоа и Руските полицајци кога разбрале шо била работата им удриле уште еден ќотек на агресивните мигранти.

Како резултат на тепачката 18 мигранти завршиле во болница а 33 во притвор и кај сите нив се развила огромна желба да ја напуштат Русија што поскоро.

Rusi-migranti-tepacka2

Еден од учесниците во тепачката изјавил – Вие сте добредојдени во Русија, ама не заборавајте дека сте гости и внимавајте како се однесувате – !

 

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Rusi-Migranti-tepacka.jpg?fit=640%2C448https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Rusi-Migranti-tepacka.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРусијаПедестина мигранти биле протерани од Норвешка и вратени во Русија откаде што влегле. Мигрантите решиле да се позабавуваат во локалната дискотека. Таму малку се напиле и почнале со да ги напаѓаат убавите Русинки. Кога им пукнал филмот на Рускиве фраери земале да маваат и парам парче ги напрајле. За среќа...Смеј се секој ден
loading...