Министерот отишол во посета на Гинекологија, а таму гужва од млади трудни жени. Си помислил дека од владините реклами е и прашал една идна мајка:
– Кога ви е терминот?
– На 12-ти. – одговара мајката.
– А вашиот? – Ја прашува следната.
– На 12-ти. – одговара таа.
– Вашиот?
– На 12-ти.
Итн. итн. стигнал до последната.
– И вашиот ли е на 12-ти? – Прашува министерот.
– Не!
– Зошто?!
– Јас не бев на таа екскурзија…

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/download-72.jpg?fit=219%2C230https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/download-72.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицМинистерот отишол во посета на Гинекологија, а таму гужва од млади трудни жени. Си помислил дека од владините реклами е и прашал една идна мајка: – Кога ви е терминот? – На 12-ти. – одговара мајката. – А вашиот? – Ја прашува следната. – На 12-ти. – одговара таа. – Вашиот? – На 12-ти. Итн. итн....Смеј се секој ден
loading...