Еден од најбогатите луѓе во светот а бара да се работи само три дена во неделата со тоа што вели луѓето би оделе на 75 години во пензија. Сите добиваат. Економијата ќе процвета, ќе се намали невработенста и луѓето ќе имаат повеќе време за себе и своите семејства! Секоја Чест за дедово!Сеј ноу мор уи лајк ит!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Carlos-Slim.jpg?fit=1024%2C576https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Carlos-Slim.jpg?resize=100%2C70AleksandarРиалРеалЕден од најбогатите луѓе во светот а бара да се работи само три дена во неделата со тоа што вели луѓето би оделе на 75 години во пензија. Сите добиваат. Економијата ќе процвета, ќе се намали невработенста и луѓето ќе имаат повеќе време за себе и своите семејства! Секоја Чест...Смеј се секој ден
loading...