Петорица се нафрлија на момчето, меѓутоа раката на правдата ги стигна! 70 годишниот дедо од нигде никаде се појави во метрото во Москва и им еба спечало на неранимајковците. Овој ќотек ќе го памтат цел живот! Браво за дедото!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Penzioner-Metro-Tepacka.jpg?fit=1024%2C538https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Penzioner-Metro-Tepacka.jpg?resize=100%2C70AleksandarРиалРусија,ТепачкаПеторица се нафрлија на момчето, меѓутоа раката на правдата ги стигна! 70 годишниот дедо од нигде никаде се појави во метрото во Москва и им еба спечало на неранимајковците. Овој ќотек ќе го памтат цел живот! Браво за дедото! https://www.youtube.com/watch?v=t2d43546xVwСмеј се секој ден
loading...