Џом да го нема! Не можеа да го фатат, како брзи Гонзалес беше!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Mladozenec-bega-svadba.jpg?fit=480%2C360https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Mladozenec-bega-svadba.jpg?resize=105%2C70AleksandarСмешно видеоХуморСмешно видеоЏом да го нема! Не можеа да го фатат, како брзи Гонзалес беше! https://www.youtube.com/watch?v=4xqSUR5x0rQСмеј се секој ден
loading...