Лета во авион млад пар:
– Ајде!
– Не може тука!
– Не можам да издржам повеќе!
– Да одиме во тоалет …
(Заклучени во тоалетот)
– Ајде, стави кондом .. о-о-о! каков кеф …
Се слуша глас од аудио единица:
– Господине и Госпоѓо Иванови! Знаеме со што се занимавате во тоалетот. Ве молиме изгаснете ги цигарите и извадете го кондомот од сензорот за пожари!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Par-Avion.jpg?fit=615%2C409https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Par-Avion.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицЛета во авион млад пар: - Ајде! - Не може тука! - Не можам да издржам повеќе! - Да одиме во тоалет ... (Заклучени во тоалетот) - Ајде, стави кондом .. о-о-о! каков кеф ... Се слуша глас од аудио единица: - Господине и Госпоѓо Иванови! Знаеме со што се занимавате во тоалетот. Ве молиме изгаснете ги...Смеј се секој ден
loading...