Ај мајката сега имам двајца татковци! Шо е ваа работа?

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/бебе-татко-близнак.jpg?fit=1024%2C576https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/бебе-татко-близнак.jpg?resize=105%2C70AleksandarДецаХуморБебеАј мајката сега имам двајца татковци! Шо е ваа работа? https://www.youtube.com/watch?v=y2004Xaz2HUСмеј се секој ден
loading...